Wordt Shape Tape stopgezet?

Ik realiseer me dat ieders betekenis van “kolossale kisten” kan veranderen. Het is ook essentieel om alles wat ik deel met enige aarzeling te accepteren, want wat voor de ene persoon werkt, zal waarschijnlijk niet voor jou werken. Natuurlijk kunnen we geloven dat het zo is! Met alles gecommuniceerd, hoe zit het met het springen in lifttape voor enorme borsten.
Sterke beha is wat ik gebruikte op mijn belangrijke dag, omdat ik me over het algemeen zeker voel! We hadden contact in Cabo, om zo te zeggen dat ik een met zweet bespat wrak was, zou ik zeggen. De tape bleef de hele dag zitten tijdens het transpireren, bewegen etc. Nadeel voor mij was dat de tape af en toe zichtbaar was bij mijn jurk. Ik gebruikte niet voldoende dubbelzijdig plakband om mijn jurk naar beneden te houden, het gaf toe aan de klamheid van mijn zweet.

Ik gebruik de tape in bh / traanstijl voor de meeste hulp. Houd er rekening mee dat ik een bh-maat van 36J UK heb en de DD / DDD-beslissing gebruik. Ik maak de boob tape ook vast met een paar strips die duidelijk zijn gepositioneerd. Echt, de manier waarop Strong Bra voorgesneden tape heeft, pakt dingen aan die een stuk eenvoudiger aan te brengen zijn. Desalniettemin kunt u de tape indien nodig ook op maat snijden!

Als u verwacht dat u een soort borstwimper gebruikt die in een rol wordt geleverd, zorg er dan voor dat u voldoende stukken afsnijdt. De tape is echt rekbaar, dus als je accepteert dat je te lange stukken hebt, verlies je uiteindelijk het grootste deel van de hulp.
Wat is boobtape?
Chest lash is een body-molding concrete om je borst op te tillen. Borstband is er in verschillende soorten en stijlen. In ieder geval een laatste doelstelling die blijft zoals in het verleden: geef je dames een lift! Er is borsttape die in een rol wordt geleverd, voorgesneden stroken en uitdrukkelijke vormen. De meeste Boobtape is verkrijgbaar in verschillende tinten bruin, bruin en grijs.

Is lifttape gelijk aan borstband?
Je kon horen dat boob tape werd aangeduid als lifttape. Alles hangt af van wie er aan het woord is, hoe het merk hun tape noemt, enz. Bedenk dat we de tape gebruiken om de boezems op te tillen. Probeer echter niet in de war te raken door tape over gezichten te tillen… Hoogstwaarschijnlijk is dat duidelijk iets.

Kan ik ooit grote boezemband gebruiken?
U kunt ongetwijfeld lifttape gebruiken voor geweldige boezems! Alles in aanmerking nemend, zou je meer tape moeten gebruiken om te werken met de stevigheid van je boezems. Je kunt ook een borstband gebruiken die is gemaakt om grote bustes te helpen.

Hoe goed werkt lifttape echt op gigantische bustes?
Het kan van het ene individu naar het andere verschuiven. Ik heb ontdekt dat het afhangt van de tape die je gebruikt, en ook van hoe deze wordt aangebracht. Het echt tapen van je borst is een roeping op zich. Hoe u uw boezems vastplakt, zal duidelijk veranderen, rekening houdend met wat u draagt, en de tape moet worden gebruikt om niet zichtbaar te zijn onder uw kleding.

Voordelen van het gebruik van lifttape voor enorme boezems
Ervan uitgaande dat je iets draagt dat je ervan weerhoudt een beha te dragen, kan lifttape echt een significant effect hebben. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van hoe u de tape afhankelijk kunt maken van wat uw top/jurk lijkt te zijn.

Nog een voordeel van het gebruik van lifttape is dat het gokken is! Het neemt niet veel ruimte in beslag en maakt het geheel compleet.

Wat zijn de ongemakken van een borstzweep voor enorme bustes?
Onthoud dat, ongeacht of het op uw lichaam wordt gebruikt, de tape echt vastzit. Het kan lastig zijn om de pasta van je lichaam te trekken. Ik denk dat het helpt om je huid naar beneden te houden terwijl je de tape eraf trekt. Het soort tape dat u gebruikt, kan eveneens een variabele zijn.

Nog een belemmering van boob tape is dat het een eenmalig gebruik is… . Als u accepteert dat u tape vaak gebruikt, kunnen de kosten snel oplopen.

Welke beslissingen zijn er voor het opheffen van tape voor enorme boezems?
Als je uiteindelijk een outfit draagt waarin je een strapless bh kunt dragen, ben ik dol op de Elomi strapless bh. Ervan uitgaande dat die outfit een lage rug heeft, is dit het soort ding dat nuttig blijkt! Deze bh-converter met lage rug kan ook met een gewone bh worden gedragen. Dit is geweldig als je outfit gewone wimpers/voorkant benadrukt, maar een lage achterkant heeft.

Dit lijkt voor sommigen misschien overduidelijk, maar misschien niet voor andere mensen… Veel traditionele beugelbeha’s, zoals mijn nummer 1 van Elomi, gaan met een J-boog om een racerback te maken met de wimpers.

Het duurde niet lang of ik had geen karma met dit soort bh’s, maar er zijn opvallende bh’s die je boezemweefsel vasthouden en siliconen bh-liften. Als er een merk op de markt komt met een onthullende beha van cement die een hoger boezemweefselvolume ondersteunt, probeer ik ze graag uit… Hoe het ook zij, tot nu toe bedoelen degenen die ik heb geprobeerd echt D-cup, C-cup, enz… Het was verboden voor mijn Js.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *