Word de beste sociale entertainer-goochelaar die je kunt zijn

“Denk eerst als entertainer, dan als goochelaar”

Iedereen kan magische “trucs” leren en uitvoeren, maar trucs toepassen en ze omzetten in geweldige prestaties is een van de sleutels tot het uitvoeren van geweldige magie. De meeste mensen suggereren dat ze willen weten dat ze bezig zijn met goed amusement, in plaats van het gevoel te hebben dat ze ‘bedrogen’ of ‘bedrogen’ zijn.

Heb je jezelf ooit afgevraagd waarom je “goocheltrucs” wilt doen? Is het voor roem en rijkdom, of is het omdat je een passie hebt voor entertainment?

“Denk eerst als entertainer, dan als goochelaar”

“Goochelaars maken zich zorgen over ‘hoe doe ik het?’”, zegt de in New York gevestigde Master Society-entertainer-goochelaar Simon Lovell. “Ik doe het in plaats van ‘waarom’. Het is onlogisch, maar je kunt het in ieder geval op een logische manier doen. Is het belangrijker voor het publiek om mij te herinneren of om de trucs die ik uitvoer te onthouden? Het is beter dat ze mij herinneren dan voor de trucs die ik uitvoer. Het is belangrijk om scheid jezelf van het publiek.”

Persoonlijke casestudy:

Tijdens het koken afgelopen zomer heb ik met de gastheer gepraat en hij wilde dat ik de gasten zou entertainen. Zoals hij tegen me zei: “Ik hou niet van ‘magie’, ik geniet er niet van”. Eerlijk gezegd ben ik geen fan van magie zoals deze heer, maar het is niet erg dat ik niet van magie houd.

Zeg niet “maar je hebt me nog nooit zien optreden” in dit soort gevallen (tenzij je in dezelfde zin natuurlijk de mogelijkheid hebt om een ​​olifant van twee ton in zijn poel te laten verschijnen en een processie kamelen te laten marcheren ). Picknickplaats Als je deze bevoegdheid hebt, kan hij de plaatselijke pastoor vragen om een ​​uitdrijving uit te voeren.

In dit scenario vroeg ik bijvoorbeeld, niet erg agressief: “Heb je ooit een close-upgoochelaar van beroemdheden van een licentievereniging gezien?” Hierop zei hij “ja”. Zijn woorden maakten me niet van streek toen ik dit eerder had gehoord. Ik antwoordde hem: “Heb je nog nooit “indrukwekkende” behendigheid gezien?” Waarop hij zei: “Nee, de goochelaar die ik heb gezien, leken oké met de kinderen, maar voor mij waren ze te frivool en daten ze.”

“Denk eerst als entertainer, dan als goochelaar”

Nadat ik enige tijd had opgetreden voor zijn picknickgasten, benaderde ik hem en vroeg of hij me een eerlijke mening wilde geven over waar ik aan had gewerkt en of hij het de moeite waard vond om voor zijn vrienden op te treden. Hij zei: “Natuurlijk.” Een paar uur vooruitspoelen: tegen het einde van de avond zei hij: “Die man en die man, oh, en ze zullen het geweldig vinden wat je met me hebt gedaan.” Net als deze man hebben de meeste mensen de “trek een kaarttruc”, “een stapel van 6 slagen maken”, enz. gezien. Onthoud. Wees een entertainer, niet alleen een goochelaar (trickster).

kinderfeestje

Tijdens de goochelshow op het verjaardagsfeestje van mijn kind vermaak ik zowel volwassenen als kinderen als onderdeel van mijn goedkeuring! Al hun gasten zullen echt vermaakt worden of mij niets betalen! Ik heb nog nooit gehad dat iemand me op dit aanbod innam… absoluut (nederig zeggend).

Meestal, wanneer gasten arriveren (op een kinderverjaardagsfeestje), spreek ik een spreuk uit (gratis bonus). Klanten vinden dit geweldig omdat er geen dode ruimte is en er meer mogelijkheden zijn om contact te maken met volwassenen en kinderen vóór de ‘show’-tijd. Ouders die aanwezig zijn, willen weten wie hun kinderen vermaakt. Als ik voor mijn ouders doe wat ik “Maryland Style Close-Up Magic” noem, weten ze wie ik ben en zijn ze niet langer “gewoon” op een “kinderverjaardagsfeestje”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *