Wegenwacht toevoegen aan uw verzekering

 

We hebben allemaal een zware week en een band kan kapot gaan, een autosleutel kan vergrendeld raken of de accu van een auto is leeg. Als uw verzekering spoedeisende hulp bij pech omvatte, kunt u zich misschien ontspannen. Er zijn echter een paar belangrijke dingen die u eerst moet weten. Noodgeval Pomoc Drogowa Sosnowiec toevoegen aan uw verzekeringspolis lijkt misschien een goedkope manier om uzelf te beschermen tegen onverwachte storingen of andere gênante problemen.

Een aantal verzekeraars, waaronder Allstate, Geico en Progressive, bieden polishouders een aanvulling op hun autoverzekeringspolissen voor verliezen die groter zijn dan de prijs van een onafhankelijke voertuigondersteuningsdienst. Basisbijstand toegevoegd aan de verzekering kan zo laag zijn als 6 tot 20 voor een jaarlijkse verzekering, en een jaarlijks lidmaatschap van onafhankelijke diensten kost slechts 45 tot 100. U weet echter misschien niet dat autoverzekeringsmaatschappijen claims voor pechhulp bijhouden. Helaas kan in sommige gevallen het vragen van te veel hulp uw verzekeringspremie verhogen. Verzekeraars houden rekening met veel verschillende factoren bij het verstrekken van offertes voor autoverzekeringen, waaronder het aantal en het type pechhulpclaims dat u heeft ingediend. Veel autoverzekeraars beschouwen Pechhulp-claims als risicovoorspellers.

De meeste verzekeraars leggen uit dat tenzij het aantal claims hoog is en de risicofactor hoog is, dit geen invloed heeft op de premie van de klant. De waarschijnlijkheid dat een of twee claims de premie van een klant zullen beïnvloeden, is waarschijnlijk erg klein. Voor sommige verzekeraars worden alle claims die worden ingediend onder de aanvullende pechhulpdekking gerapporteerd als sleep- en arbeidsclaims. Deze claims worden gerapporteerd aan een nationale database die wordt beheerd door ChoicePoint, een bedrijf dat claiminformatie verstrekt om verzekeringsmaatschappijen te helpen bij het verwerken van aanvragen. Autoverzekeraars gebruiken deze informatie om verzekeringsclaims te verifiëren om er zeker van te zijn dat u eerlijk bent over uw ongevallen- en sleepclaims. ChoicePoint bevat geen claimgegevens van voertuigondersteuningsdiensten zoals AAA of Allstate Motor Club en adviseerde verzekeraars om geen claims in te dienen onder autoclub-achtige diensten.

Veel verzekeraars rapporteren echter alle claims van pechhulp als sleepclaims, inclusief jumpstarts, bandenwissels en begassing. Verzekeraars zullen uw verzekeringsaanvraag niet weigeren vanwege sleep- en arbeidsclaims, maar deze claims kunnen uw premie beïnvloeden, vooral als er veel claims zijn. Sommige verzekeraars gebruiken geen pechhulp om de premie te bepalen, dus het is de moeite waard om rond te kijken en ernaar te vragen. Motorclubs zoals AAA en Allstate Motor Club zijn misschien wat duurder, maar elke claim die je indient blijft privé, wat op de lange termijn minder kopzorgen kan opleveren. De club biedt ook een breder scala aan diensten dan basisdiensten langs de weg, waaronder hotelkortingen en andere reisgerelateerde diensten.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *