Online marketingtips – 7 stappen naar succes

Componenten en elementen van online marketing

Het opzetten van een succesvolle marketingcampagne is nog nooit zo eenvoudig geweest, maar de komst van online marketing heeft het proces enigszins vereenvoudigd en het direct in handen van online marketeers gelegd. We hopen dat u door het volgen van deze online marketingtips het proces verder kunt vereenvoudigen, zodat u en uw marketingcampagne kunnen profiteren van deze 7 stappen naar succes.

Onderdelen van online marketing

Online marketing heeft drie basiscomponenten: blog, website en sociaal netwerk. Met blogs kunt u informatie delen, wat het primaire doel van internet is, en met websites kunt u uw bedrijf promoten. Het gebruik van sociale netwerken om mond-tot-mondreclame te verspreiden onder miljoenen online gebruikers is ook fundamenteel geworden voor succesvolle online marketingcampagnes. Inzicht in het effectieve gebruik van deze drie componenten van online marketing kan uw campagne aanzienlijk verbeteren en tegelijkertijd uw kansen op succes aanzienlijk vergroten.

bloggen

Je blog is waar je als individu echt kunt schitteren. Deel uw kennis, ervaring en expertise. Hier zullen mensen je leren kennen, en hoewel dit concept sommige mensen verbaast, is het cruciaal voor het succes van je online marketingcampagnes. Het spreekt voor zich dat mensen het liefst kopen van mensen die ze kennen en vertrouwen. Als ze niet in je geloven, waarom zouden ze dan bij je kopen? En als ze je niet kennen, hoe kunnen ze je dan vertrouwen?

Je creëert een emotionele band met een prospect of klant door delen van jezelf, kennis, ervaringen, doelen en waarden te delen. Door ze een stukje van je wereld te laten delen door een combinatie van geschreven inhoud, foto’s en zelfs audio en video, krijgen ze het gevoel dat ze je leren kennen. Dit kan leiden tot meer vertrouwen.

Je blog is de beste plek om dit te doen. U kunt hier ook beginnen met interactie met individuen door hen aan te moedigen commentaar te geven, te “delen” en te “volgen”, wat hun vertrouwen in u verder zal vergroten.

Website

Als verlengstuk van uw blog is uw website de plek waar uw product of dienst schittert. Dit is waar mensen de voordelen beginnen te begrijpen van zakendoen met u.

Door een persoonlijke band op te bouwen en vertrouwen op te bouwen door middel van bloggen, wordt het delen van de voordelen van uw product of dienst een natuurlijke uitbreiding van de nieuwe online relatie die u heeft met potentiële klanten. Alle bestaande tools van reclame en marketing worden hier gebruikt. tekst, afbeeldingen, audio en video; Video’s worden steeds belangrijker.

Uw website is een ideale plek om de kenmerken en voordelen van uw product of dienst te laten zien. Focus op uw voordelen. Net als bij traditionele reclame en marketing, is het van het grootste belang om uit te leggen hoe uw product of dienst het leven van uw prospect zal verbeteren. Raak niet verstrikt in waarom het het beste is. Laat in plaats daarvan zien waarom het het beste voor hen is.

Natuurlijk is video een ideaal medium om zo ongeveer alles onder de aandacht te brengen, maar het beste gebruik ervan is om potentiële klanten de voordelen te laten zien van het gebruik van uw product of dienst. Zie producten in gebruik; anderen zien profiteren van uw diensten; Als u het nut van uw product laat zien, zal hun respect alleen maar toenemen voor wat u voor hen kunt doen. Bijna alle hostingsites bieden de mogelijkheid om video’s in uw site in te sluiten, dus uw website is het perfecte platform om dit te doen.

sociaal netwerk

Sites zoals sociale netwerken, Facebook en Twitter, evenals de professionele netwerksite LinkedIn, helpen uw boodschap op internet en over de hele wereld te verspreiden. De enorme aantallen die erbij betrokken zijn, duiden op uw aanwezigheid hier.

Als je je Facebook-profiel ziet als een verlengstuk van je blog en je Facebook-pagina als een verlengstuk van je website, heb je misschien letterlijk honderden miljoenen kijkers per dag, dus begin je het belang van sociale netwerken als een ander hulpmiddel te begrijpen internationale online marketing. Facebook is erg populair met 750 miljoen actieve gebruikers en omdat deze gebruikers graag informatie delen, creëert het elke maand ongeveer 90 nieuwe stukjes inhoud, dus elk stuk inhoud heeft potentieel. De hoeveelheid informatie die wordt gedeeld is echt verbazingwekkend. Als één persoon uw informatie deelt, is de kans groot dat u binnen een paar dagen 16.900 bereikt. Er zijn daar geen grenzen. Dat komt omdat met elke nieuwe share de kans dat uw informatie door ongeveer 17.000 gebruikers wordt gezien, om de andere dag toeneemt.

Elementen van online marketing

Zoals bij elke marketingcampagne, is content koning. Beschrijf jezelf met behulp van beeldverbeterde tekst om een persoonlijkere band te creëren. Audio en video om uw bedrijf te promoten zijn 4 belangrijke elementen van een succesvolle online marketingcampagne.

tekst

Geschreven inhoud is en blijft de basis van de online wereld, inclusief online marketing. Online communicatie wordt vrijwel onmogelijk zonder passende, tijdige en goed geschreven tekstinhoud.

Uw inhoud verbeteren met afbeeldingen, audio en video is allemaal geweldig, maar zonder overtuigende tekst zal uw online marketingcampagne waarschijnlijk mislukken. Het delen van informatie is waar het internet om draait. Zonder geschreven inhoud van hoge kwaliteit worden ze op zijn best gemarginaliseerd en in het slechtste geval volledig genegeerd.

vorm geven aan

U zien is net zo belangrijk als u “horen”, d.w.z. lezen wat u te zeggen heeft. Door uw imago in de geest van uw potentiële klanten te planten, versterkt u de persoonlijke relatie en het gevoel van vertrouwen waar u hard aan werkt om te koesteren.

Vooruitgang in het maken van digitale afbeeldingen heeft het gemakkelijker dan ooit gemaakt om foto’s van uzelf, uw bedrijf en uw tevreden klanten op een blog of website te plaatsen. Met verlegen zijn kom je nergens. Zoals hierboven uitgelegd, is het promoten van jezelf en je bedrijf essentieel voor een succesvolle online marketingcampagne. Afbeeldingen versterken dit.

geluid

Een ander hulpmiddel om uw online aanwezigheid te vergroten, audio is zeer betaalbaar en biedt extra voordelen voor degenen die het op de juiste manier gebruiken.

Audio kan informatieve duidelijkheid bieden, vooral wanneer tekst complex of verwarrend is, bijvoorbeeld instructie-inhoud voor het gebruik van een product. Audio is ook een geweldige manier om informatie van andere experts in uw vakgebied te delen. Een audio-interview is handig, goedkoop en zal uw reputatie als bereidwillige deler van belangrijke informatie vergroten. ongeacht de bron.

video-

Video is bijna net zo belangrijk geworden als tekst in online communicatie, zeker in online marketing. Video’s kunnen worden gebruikt om uw relatie met potentiële klanten te personaliseren. Als “how-to” en tutorialverbeteringen om product- of servicevoordelen te tonen, om complexe productkenmerken uit te leggen. Sterker nog, de mogelijkheden om video in te zetten in online marketing zijn bijna onbeperkt.

Met de komst van goedkope en gebruiksvriendelijke videobewerkingstechnologie, online videoproductiesites en de explosieve populariteit van online videoplatforms, is video hard op weg de standaarduitdrukkingsmethode te worden.

Het gebruik van YouTube om marketingvideo’s te promoten is net zo gewoon geworden als het gebruik van het sociale netwerk. met even verbazingwekkende cijfers. Maar afgezien van alleen cijfers, delen YouTube-kijkers vaak de video’s die ze leuk vinden. Daarom plaats je je marketingvideo’s op YouTube. Je creatieve en leuke video’s worden door miljoenen gedeeld, en het potentieel van je video om “viraal te gaan” is reden genoeg om hem daar te posten.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *